Unknown-9

Acne bij volwassenen

Een onderwerp waarbij ik uit ervaring spreek.  Ik hoor heel veel mensen klagen over het ouder worden en de eerste rimpels die opduiken.  Dit is iets waar een acnehuid zich gelukkig niet druk over moet maken.  Een mooie troost voor al de volwassenen met acné.

Maar… toch zijn er heel wat frustraties bij volwassenen met acné.  Vaak zien buitenstaanders (zonder acné) mensen met acné als onverzorgde mensen.  Toch is het tegendeel waar.  Volwassenen met acné verzorgen meestal hun huid véél beter dan mensen die niet een echt huidprobleem hebben.

images-9

Nu dat al even tot orde geroepen is, gaan we verder…

Wat zijn de oorzaken?

Ook hierover wordt veel gezegd en ook hierover ga ik mijn eigen ervaringen neerschrijven.

  • STRESS: ja, ik ben ervan overtuigd dat stress & weinig nachtrust kunnen bijdragen tot meer acné
  • ROKEN: gelukkig niet uit eigen ervaring (ik rook niet), maar heb wel een klant die dit jaren heeft gedaan en echt wel heel veel.  Zij had niet echt last van acné, maar wel van héél véél verstopte poriën/zwarte puntjes.  Op een gegeven moment is zij ook gestopt met roken met als resultaat dat die verstopte poriën ook verdwenen.
  • SUIKERS: ook hier spreek ik over een eigen ervaring en zo merk ik dat wanneer ik weer een enorme snoepaanval heb gehad de acné ook opmerkelijk toeneemt
  • HORMONEN: vooral bij vrouwen zijn er heel wat hormoonschommelingen en ook dan kan er een extra pukkeltje tevoorschijn komen, helaas.

Kan Body Health helpen?

Ja, we hebben speciale peels en producten afgestemd op de acné huid.  Hiermee kunnen we de acné zichtbaar verminderen.  Toch ben ik graag eerlijk en zijn er uitzondering die een extra ondersteuning (roacutene) nodig hebben.  Ook geef ik hen graag de nodige raad en uit ervaring weet ik dat Medik8 ook dan uw huid in topvorm houden.  Roacutane is een product dat erg uitdrogend kan werken dankzij medik8 houd u uw huid mooi en gezond!  Gebruikt u geen goede verzorgingsproducten dan krijgt u een volgend/extra probleem en dat is extreme droge huid wat dan later kan resulteren in de nodige rimpels en dat is nu juist ook iets wat we allemaal willen voorkomen.

 

Wenst u extra advies over acné?  Maak een afspraak via info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *