PERFECT START

Perfect start is de ideale start voor diegenen die iets willen veranderen aan hun huid, maar niet goed weten hoe en met welke behandeling.

We starten met een consult waarin we nagaan wat je graag anders had gezien, gevolgd door een huidscan.  Deze scan laat ons dieper in de huid kijken zodat we letterlijk de toestand van je huid binnenin kunnen zien.  Door de combinatie van het consult & de huidscan kunnen we een behandelplan op maat van je huid opstellen.

Hierna krijgt u uw eerste behandeling aangepast aan uw huid & uw wensen en het nodige advies qua thuisverzorging.
Door deze eerste behandeling hebben we ook een betere kijk op hoe uw huid reageert op de intensieve werkstoffen & kunnen we uw behandelplan op punt stellen.

PERFECT START

consult + huidscan + behandeling +advies
149
  •  
Popular

Consult & huidscan

In een kort gesprek gaan we na wat je graag anders had gezien aan je huid & bekijken we de toestand van je huidbinnenin met onze huidscan. Naargelang hiervan wordt de behandeling aangepast.
Direction Arrows
01

Behandeling

Tijdens deze behandeling worden alle producten aangepast aan datgene wat je huid dan nodig heeft. De bedoeling is om nu al je cellen actiever te maken zodat ze zelf meer bouwstoffen gaan aanmaken.
Direction Arrows
02

Advies

Na de behandeling weten we hoe je huid reageert op de actieve werkstoffen & kunnen we je behandelplan op punt stellen. Je krijgt advies voor thuis & een behandelpaln op maat van je huid
Direction Arrows
03

Contactgegevens

BEZOEKADRES

(IM)perfection
Lichtaartsesteenweg 72
2275 Poederlee

Afspraak en contact

online een
afspraak maken