BB PERFECTION

WAT IS BB PERFECTION (BB GLOW)?

Bij Mesoskinline spreken we niet graag over de BB glow, maar liever over BB perfection.

Dit omdat de behandeling net alleen uw huidteint egaler maakt, maar oornamelijk ook je huid gaat voeden en je huidstructuur gaat aanpakken.

De behandeling op zich gebruikt dezelfde techniek als bij onze microneedling waardoor de collageenaanmaal gestimuleert wordt.  Daarbij komt de voeding & het egaliseren van de huidteint.

Skin perfection is het enige merk dat werkt met natuurlijke kleurstoffenwaardoor we voorkomen dat in de loop der tijd de huid volzit met titaniumoxide.  (iets waar veel BB glow merken u niet over inlichten)  Dit is ook de reden waarom wij deze behandeling nu pas aanbieden, omdat wij enkel veilige behandelingen willen aanbieden.

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

De behandeling is volledig veilig dankzij de natuurlijke kleurstoffen die worden gebruikt.

Voor de rest stemt de behandeling overeen met de microneedling, alleen gebruiken we een andere cocktail.

Na een grondige reiniging & een peeling gaan we aan de slag.

De behandeling io zich is pijnvrij.  Ideaal is om deze te doen nadat je huid eerder een behandeling heeft ondergaan die de huidstructuur optimaal maakt zoals bijv. carbon laser peel.

Het beste resultaat bekom je door enkele behandelingen na elkaar te laten doen zodat het pigment laagje per laagje wordt opgebouwd.  Dan heb je ook een lang houdbaar resultaat van zo’n 4 maanden, waarna je de behandeling kunt herhalen.

HOE BEKOM JE EEN OPTIMAAL RESULTAAT?

Na 1 behandeling heb je al een zichtbaar resultaat, maar omdat het pigment stap voor stap moet opgebouwd worden, raden we 3 à 4 behandelingen aan met telkens 2 weken ertussen.

Zo bouw je rustig het pigment op en zal het resultaat langer houdbaar zijn.

Een huid in goede conditie zal een mooier resultaat bekomen dan een huid die verwaarloosd is.  Daarom raden we aan om voor je eerste behandeling een carbon laser peel te ondergaan & je huid voor te bereiden met aangepaste producten voor thuis.

Wanneer je dan je huid nadien ook goed blijft verzorgen dan ga je je resultaat langer vasthouden.

Na 4-6 maanden kan je dan de behandeling weer herhalen.

BB PERFECTION

BB GLOW
  •  
Popular

Contactgegevens

BEZOEKADRES

(IM)perfection
Lichtaartsesteenweg 72
2275 Poederlee

Afspraak en contact

online een
afspraak maken