BB GLOW YES OR NO?

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Ik heb heel lang geroepen van please doe het niet en daar was wel degelijk een reden voor.  De eerste producten die werden gebruikt voor BB glow zaten boordevol titaniumoxides.  Het nadeel van deze oxides is dat die na verloop van tijd als reststof in je huid blijven zitten.  Je krijgt dus geel-witte verkleuring in je huid en ja die gaat er NOOIT meer uit.

BB glow was op een gegeven moment ook zo’n hype dat iedereen er gewoon maar aan begon, want ja het bracht natuurlijk goed op.  Ik heb door de jaren heen geleerd om maar eerst ff de kat uit de bomen te kijken en dus zo ook te kijken wat de eerste resultaten waren, wat het effect op lange termijn is en vooral ook wat nu een goede techniek hiervoor is.

Nu wij zijn zo’n 2 jaar verder na de eerste hype en ik ben blijven kijken en zoeken naar veilige producten & technieken om deze behandeling uit te voeren.  En jawel…. ik heb ze gevonden bij mesoskinline!!!

Mesoskinline is een merk waarmee we al een paar maanden werken voor microneedling en met echt super-resultaten, dus dachten we ff verder kijken naar de BB-producten.

Onze behandeling heeft de naam BB PERFECTION gebregen.  Dit omdat de BB glow toch wel in mijn ogen een wrang smaakje heeft.
Bij BB PERFECTION zijn de cocktail voornamelijk samengesteld uit natuurlijke kleurstoffen en voedende ingrediënten.  Je gaat dus met deze behandeling ook aan de kwaliteit van je huid werken.  Enerzijds door de cocktail & anderzijds door de microneedling.
Het natuurlijke pigment maakt je huidteint egaler maw perfectioneert je huid. 

Wil je meer weten? neem dan een kijkje op onze website en heb je nog vragen: just contact me 😉

Hieronder vind je op de eerste lijn foto’s met de oude producten die helaas nog steeds gebruikt worden en foto’s van foute technieken.
De 2de rij geeft je een zicht op onze BB PERFECTION

Stay Connected

More Updates