HAARVERLIES? man of vrouw…

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Haarverlies, zowel mannen als vrouwen hebben er last van maar het lijkt wel een beetje taboe om er echt voor uit te komen dat het je stoort.

En wat als ik je zeg dat we wel wat oplossingen hebben?

Wij bieden 2 behandelingen aan en deze kunnen zelfs indien gewenst gecombineerd worden.

  1. HAIRLOSS MESO
    Hierbij gaan we een cocktail van ingrediënten inbrengen dmw mesotherapie.  Deze behandeling zorgt ervoor dat de slapende haarfollikels weer in actie treden.  Het is namelijk zo dat haarfollikels dmv stress, medicatie, operatie,… kunnen stilvallen.  Een goed voorbeeld hiervoor is mensen die een gastric bypass ondergaan of mensen die extreme stress ervaren door bijv het verlies van hun partner

  2. SCALP PIGMENTATIE
    Dit kan een aanvullende behandeling zijn voor de hairloss meso, maar kan evengoed als losstaande behandeling.  De bedoeling is dat we een shaved look gaan creëeren dmv permanente make up.  Hierbij kunnen we de volledige hoofdhuid behandelen maar eveneens bijv een litteken in het haar.
    Wat nog mogelijk is, is meer densiteit creeëren.  Vrouwen die van nature weinig haar hebben zijn hier vaak erg goed mee geholpen, maar eveneens mannen die beginnende kaalheid hebben.

Benieuwd naar wat deze behandelingen voor jou kunnen beteken?  Neem alvast een kijkje op onze website of maak een afspraak voor een consult.

Stay Connected

More Updates