GEZICHTSVERZORGING VS HUIDBEHANDELING

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

In de beginjaren dat ik startte dan deed ik gezichtverzorgingen, maar nu praat ik over huidbehandelingen.  Waar ligt dat verschil dan?

Bij gezichtverzorgingen draait het veelal over ontspanning en de huid vanbuitenaf verzorgen.  D.w.z reinigen van de huid een scrub (creme met korreltjes) om het huidoppervlak zacht te maken, een uitgebreide massage en een voedend masker allemaal met producten waar geur en ontspanning centraal staat.
Natuurlijk zie & voel je het verschil na deze verorging, want je dode huidcellen zijn verwijderd en je huid is vanbuitenaf gevoed.  Daarnaast voel je jezelf goed omwille van de ontspanning ed.

Huidbehandelingen daarentegen gaan een stapje verder.  In eerste plaats gaan we ook de huid vanbuiten aanpakken en verwijderen we dode huidcellen & zrgen we voor voeding, maar de behandelingen zorgen ervoor dat de cellen binnenin geactiveerd worden of de actieve ingrediënten worden diep in de huid gebracht of we brengen een reactie teweeg in de huid enz enz.

Kortom huidbehandelingen werken diep in de huid en gaan aan de basis een “huidprobleem” aanpakken, dit kan gaan van gewoon wat fijne lijntjes, acne, littekens, rosacea, vale huiden, couperose, enz.

Wil je dus echt iets gaan veranderen aan je huid dan zijn huidbehandelingen een snellere weg dan een gezichtsverzorging EN wist je dat je bij onze huidbehandelingen eventueel ook een ontspannende massage kunt boeken?

Dan heb je beide: de ontspanning & het resultaat!

Stay Connected

More Updates