YES, MIXLAB IS IN THE HOUSE

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Wauw, dat is het eerste wat in me op komt bij Mixlab.  Iets waar we al langer op wachten en nu eindelijk beschikbaar is in onze praktijk!

Cosmeceuticals op maat voor elke huidbehoefte die snel resultaat laten zien. Waar je bij gewone crèmes vaak op 1 huid probleem tegelijk de focus kunt leggen, kan het nieuwe MIXLAB 6 serums los van elkaar of gemixt op uw huidtype afstemmen.

Op basis van uw huidbehoefte en / of het ons advies wordt de behoefte bepaald. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een egalere huid (pigmentvlekken) maar tevens aan meer hydratatie en minder rimpels dan kan een combinatie van 3 serums direct worden gemixt.

Zo hoeft u geen laagjes over elkaar te combineren of na te denken wat u nu
eerst moet smeren. Gemak, luxe en resultaat in 1.
De serums op basis van laboratorium kwaliteit werkstof met als basishet bekende hyaluronzuur zijn er onder andere voor actieve en vlotte vermindering van rimpels, verslapte huid, acne en pigmenten.

Het samengesteld cocktail van serums kunt u ook thuis dagelijks gebruiken onder uw dag—of nachtcrème, eventueel 2 x per dag.  Zo werkt u dagelijks aan vermindering van uw probleem en verbetering van uw huid. Met MIXLAB bent u, na een juist advies& analyse, gegarandeerd van de juiste combinatie en dus van meer resultaat.

En is uw flesje leeg?  Dan neemt u hem mee naar de praktijk en wordt deze gebruikt voor herhaling of een nieuwe serumcombinatie / cocktail voor thuis. Een betere huid en een beter milieu!

Wilt u het resultaat een extra boost of versnelling geven? 
Dan kunnen we tijdens de behandeling een hoge dosis mixen in een
vliesmasker met extra hyaluronzuur!   Dit stellen we ter plekke samen, mixen met het MIXLAB device (het masker gaat dan
ca 5 minuten voor gebruik in de koelkast)
Nog nooit heeft een huidverbeterend en op basis van dermatologische kennis gebaseerd merk zoveel luxueus maatwerk in de behandeling kunnen toepassen.

MIXLAB is 1 van de eerste concepten ter wereld die dat doet…

Stay Connected

More Updates