LIEVER GEEN BOTOX OF FILLERS

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Overal zie je reclame over botox & fillers alsof dat het nieuwe normaal is.  Ik zie de jongste mensen die al op regelmatige basis botox of fillers laten plaatsen.  

Deze blog schrijf ik niet omdat ik er helemaal tegen ben, want ik ben van mening dat wanneer iets je een beter zelfbeeld geeft of je er daardoor meer vertrouwen door krijgt, waarom niet dan?  Of anders gezegd wie ben ik om te zeggen om het niet te doen.!

Ik zeg ja doe maar indien je voor de rest ook je huid goed verzorgd, dwz thuis dagelijks je huid behandelen met aangepaste producten en maandelijks een aangepaste behandeling in de praktijk, want weet je…. botox & fillers doen niets aan je huidconditie!

Onlangs schreef zelf een arts (die deze handelingen ook doet) het boek: “Fillers are killers”  volgens mij een boek dat velen hun ogen zullen openen.
Het is namelijk niet allemaal rozengeur en manenschijn en er zitten dus heel wat kantekeningen aan.

Maar ja wat nu dan?

Wel, start nu met aangepaste behandelingen voor je huid.  Zo houdt je je huid binnenin actief wat veroudering voorkomt of op zijn minst uitstelt.  Want ja, eerlijk is eerlijk, alles glad en strak houden zoals toen we tiener waren, dat gaat het hem niet worden

Stay Connected

More Updates