WELKOM OP DE VERNIEUWDE WEBSITE!

Al een tijdje zat het in mijn hoofd, maar iets hield me altijd tegen.  Tijdens de eerste lockdown heb ik de stap gezet om de naam van de praktijk te veranderen omdat de oude naam niet meer aansloot bij de behandelingen die de praktijk aanbied.  Dat was alvast een hele stap.  We hebben dan ook meteen de kans gegrepen om de nagelstudio volledig stop te zetten, omdat we deze toch al enkele jaren aan het afbouwen waren.  De eerste lochdown was dus het begin van een nieuw hoofdstuk.

Ja, zo’n nieuwe naam brnegt dan ook weer heel wat teweeg en zo werd er een nieuw logo ontworpen en ook het snapdoek & paneel vooraan werden in een nieuw jasje gestoken.

Next step… de website vernieuwen.  Dat was een hele klus, allereerst om iemand te vinden die begreep wat ik voor ogen had en daarna om alles weer netjes in te voeren.

Vandaag mag ik zeggen dat de website over grote lijnen klaar is.  Alle nodig info staat erop en deze zal stap voor stap nog wat veranderen qua lay-out, maar ook met filmpjes over de behandelingen.

Naats de website komt er ook weer maandelijks een nieuwsbrief uit met leuke weetjes in en ook op social media zijn we weer actief.  Volg ons dus zeker op facebook & instagram.

En als laatste, jawel, zijn we weer aan het schrijven gegaan en komt er wekelijks een nieuwe blog op de website.  De eerste blogs (zoals deze) zijn nog even in testversie, maar ook hierbij gaan we zeker werken aan de layout.

tot snel!

Kelly