Onze filosofie

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Imperfection werd opgericht door Heremans kelly. Met haar kennis als medisch schoonheidsspecialiste & huidexpert trachtte ze een uniek concept samen te stellen dat de kloof dicht tussen de gewone schoonheidsbehandelingen (gezichtverzorgingen) & de medische handelingen zoals botox, fillers & plastisch chirurgie. (deze zijn ook bij wet verboden om in schoonheidsinstituten/andere niet medische locaties uit te voeren)

Zij is ervan overtuigd dat met de juiste aanpak van je huid, medische handelingen kunnen uitgesteld & zelfs voorkomen worden. Dit doordat een goed functionerende & dus actieve huid ertoe in staat is om zelf collageen, elastine, huideigen hyaluron,… aan te maken waardoor het ontstaan van rimpels & huidverslapping voorkomen wordt. (deze medische handelingen doen verder ook niets aan de werking van je huid)

Ook bij andere aandoeningen zoals acné, pigmentvlekken, rosacea, couperose,… kan met de juiste aanpak medicatie & het gebruik van agressieve middelen vermeden worden.

Naast huidexpert heeft ze zichzelf al jaren bewezen als specialist in Permanente make up en blijft ze zichzelf hierin bijscholen om zo op de hoogte te blijven van de laatste technieken.  U kan bij haar terecht voor zowel esthetische permanente make up (eyeliners, wenkbrauwen & lippen) als medische permanente make up voor schisis, alopecia & tepelhofpigmentaties.  In 2022 breidt ze haar diensten uit met verfijnde tatoeages zoals bloemen, tekst, kleine tattoos, enz.

Stay Connected

More Updates