Laat ik mezelf even opnieuw voorstellen

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

THIS IS ME…

Heel wat nieuwe volgers, dus hoog tijd om nog een keer te laten zien wie ik echt ben.
4 foto’s die het helemaal laten zien!

1) In eerste plaats ben ik mama en vrouw van. Mijn gezin zal ten allen tijde op nummer 1 staan. Heb een prachtige zoon van al 13 jaar (wat vliegt de tijd) en een man die mij steunt in alles wat ik doe

2) dierenliefhebber in hart en nieren. trotse eigenaar van 4 honden, 6 paarden, 7 kippen. Paarden zijn een hobby van zowel mijn man als ik. Mijn man is menner en ik rij dressuur. Wedstrijden staan alweer in mijn hoofd gepland.

3) ik ben hondencoach & trainer en verder nog in opleiding tot hondengedragscoach. Honden zijn echt een uit de hand gelopen hobby dat resulteert een nieuwe passie. Wij hebben 4 old english bulldogs, die ik train in hoopers ed en ik doe jaarlijks 1 à 2 nestjes al naargelang de aanvragen. (per hond doe ik 3, max 4 nesten en ze blijven ook altijd bij ons)

4) gepassioneerd in alles rond permanente make up & huidverbeterende behandelingen. Hierin volg ik nog steeds jaarlijks bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Sinds 2004 ben ik hierin actief.

Ik ben dankbaar en tegelijk trots dat ik met alles wat ik graag doe mijn dagen kan vullen. Mijn dagen zijn goed gevuld, maar omdat het allemaal passies zijn, voelt dit niet als werken.

groetjes
Kelly

#imperfectionpoederlee #imperfection #poederlee #huidexpert #permanentemakeup #pmuspecialist #spmu #mdmbulls #mdmbullsarethebest #oldenglischbulldog #hondentrainer #hondengedragstherapeute

Stay Connected

More Updates