zonnen

Wat is het ideale zonneproduct voor uw huid?

zonnen

Wat is een ideaal zonneprodukt voor uw huid?

Om te begrijpen wat een goed zonneprodukt is, dient u te weten welke invloed ze zon en haar UV-stralen heeft op onze huid.
UV-stralen zijn een soort van energie die door de eiwitten in onze huid worden opgenomen.  Door deze opname kan het DNA van onze cellen worden beschadigd.  Bij matige beschadiging kan dit hersteld worden, maar bij grote schade sterft de cel af.  Een cel minder = minder collageen & elastine ed in uw huid, dus meer rimpels.
Wanneer zo’n beschadigde cel niet of verkeerd wordt gerapareerd, ontstaat er huidkanker!

We kunnen dus best zulke beschadiging voorkomen.  UVA-stralen zijn er altijd, dus ook bij bewolking en slecht weer.  Deze stralen zorgen ook voor die beschadigingen, het is dus belangrijk om dagelijks UV-bescherming te gebruiken.  In de zomer gebruikt u natuurlijk een hogere SPF-factor dan in de winter.

Bereid ook uw huid voor met anti-oxidanten.  Zij voorkomen schade aan cellen en maken het immuunsysteem van uw huid sterker.

Een ideaal zonneprodukt is een produkt dat beschermt tegen UVA & UVB-stralen & tevens een antioxidant bevat (tegen vrije radicalen).  Ook is het van belang om een produkt te hebben dat géén chemische filters bevat.  Deze kunnen irritaties & allergie in de hand werken.

Medik8 Physical Sunscreen is zo’n ideaal zonneprodukt.  Het bevat een breedspectrum UVA/UVB bescherming (zinc oxide & titanium dioxide) & antioxidanten (Thiotaine Natuurlijk antioxidant & aminozuur), wat schade voorkomt, vitC recycleert, energie produceert & het verschijnen van pigmentvlekken minimaliseert.

Het product bevat tevens SPF 30 en geeft u 30 keer uw natuurlijke bescherming.
Dit alles maakt het produkt uitermate geschikt voor gevoelige huiden & zelfs de huid van kinderen & baby’s.  Een must-have voor iedereen die zich goed wilt beschermen tegen de zon om zo zonneschade en veroudering te voorkomen.

Heeft u vragen rond dit produkt of wenst u dit aan te kopen,  aarzel niet mij te contacteren via info@bodyhealth.be of 0498/51.88.48

U kan deze bij ons bestellen via mail…

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *