Unknown-5

Kiezen voor een gezonde huid = kiezen voor…

Wist je dat Body Health gespecialiseerd is in huidverbetering?

Body Health bied u een uitgebreid gamma aan behandelingen, maar huidverbetering is één van onze specialisaties!

twin-zon-roken-300x203

Huidverbetering

Huidverbetering is een verzamelnaam voor alle huidaandoeningen die kunnen verbeterd worden.  Body Health tracht elke huid mooi en gezond te maken en dit start bij een grondige huidanalyse of huidscan!

De huidanalyse/huidscan

Voor het opstellen van een goed behandelplan op maat van uw huid is het belangrijk te weten hoe uw huid er onderliggend aan toe is.  Welke schade heeft u huid de afgelopen jaren opgelopen?  Zijn er onderliggende problemen?  Hoe diep zijn uw rimpels?

Dit zijn allemaal vragen die NIET beantwoord kunnen worden zonder de hulp van onze huidscan!  De huidscan neemt een foto van uw huid (mbv een speciaal licht) waardoor we onderliggende huidschade kunnen aantonen.  Zo kan er dus specifiek op bepaalde problemen (die niet met het blote oog zichtbaar zijn) gewerkt worden.  Deze huidscan wordt elke 6 maanden herhaalt om zo het resultaat van de behandelingen/producten te kunnen opvolgen en daar waar nodig is aanpassingen te maken.

Unknown-4

De producten

Voor huidverbetering hebben we de keuze gemaakt voor Medik8.  Deze producten zitten vol met actieve ingrediënten zoals retinol, antioxidanten & effectieve zuren (niet schadelijk, niet agressief) Actieve ingrediënten in hoge concentraties komen dieper in de huid en hebben door de jaren heen hun werking bewezen vanuit wetenschappelijk onderzoek. De producten zijn zeer geschikt voor mensen die huidverbetering willen bij acne, rosacea en gevoelige huiden, pigmentproblemen en huidveroudering.

Waarom Medik8?

Retinol6TR

Actieve ingrediënten van Medik8

Medik8 is voor oorsprong een Brits onderzoeksbedrijf in huidverzorging. Zij investeren veel geld in het ontwikkelen van werkstoffen en doen veel moeite om deze te stabiliseren (dat het product na opening even krachtig blijft). Medik8 is in principe geschikt voor ieder huidtype, maar zeer gericht op het verminderen van huidproblemen. In tegenstelling tot veel andere cosmeticamerken, bevatten de producten van Medik8 veel therapeutische ingrediënten. Dat zijn ingrediënten die het vermogen hebben om dieper in de huid te komen, dus niet alleen in de opperhuid.

Huidverbetering zonder irritatie

Als je de huid wil verbeteren met actieve ingrediënten, zoals vitamine A, C en betazuren, kan dit de eerste weken van gebruik samen gaan met schilfering en roodheid. Niet iedereen wil dit. De producten van Medik8 geven huidverbetering op een milde manier, dus zonder irritatie. Medik8 is parabenen-vrij, zeepvrij, dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt.

Ondersteuning van peelings

Bij Huidzorg Houten behandelen we inmiddels veel mensen met de vloeibare peelings van Medik8. We zien inmiddels al veel mooie resultaten! Cliënten die een kuur van peelings ondergaan, adviseren wij de producten van Medik8. Zo weten wij zeker dat een huid ook thuis optimale ondersteuning krijgt en goed nabehandeld wordt. Dit verbetert het effect van de peelings.

Benieuwd naar wat Body Health voor uw huid kan betekenen?  neem contact op via info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *