images-15

Hoe couperose behandelen?

Couperose

Couperose herkent u aan de roodverkleuring van de wangen en/of neus (soms ook kin en voorhoofd) ten gevolge van verwijde adertjes (in de volksmond gesprongen adertjes).  Al is het een onschuldige aandoening, toch is het niet fijn wanneer u hiervan last heeft.

Wat kan u eraan doen?

Het belangrijkste is het gebruik van de juiste producten thuis.  Zo biedt Medik8 een speciaal gamma aan voor de huid met couperose, nl. het red alert gamma.  Dir gamma omvat de volgende producten:

  • red alert cleanse = reiniger voor de huid
  • red alert serum = serum dat de roodheid verminderd
  • red alert corrector = de verminder niet alleen de couperose, maar camoufleert deze ook

Het belangrijkste ingrediënt is Teprenone!

Teprenone:

Teprenone is een gepatenteerd actief bestanddeel dat de roodheid, gezichts-couperose of milde rosacea zal verminderen. Oorspronkelijk is het een molecuul die gebruikt wordt bij de behandeling van maagzweren. In  onderzoek studies kwam naar voren dat het ongelooflijke afname van roodheid gaf, wanneer het lokaal werd gebruikt. Teprenone vermindert roodheid tot 30% na een maand van consequent gebruik. Studies tonen aan dat Teprenone de levensduur van de cel telomeren (deel van het chromosoom) uitstrekt, wat in feite betekent dat de cellen langer delen. Ook versterkt het de wanden van de bloedvaatjes in het gezicht. Hierdoor wordt de huid jeugdiger en roodheid wordt verlicht.

Medik8-werking-Teprenone

Behandeling in het instituut:

Medik8 heeft niet alleen en mooi gamma aan producten voor thuis, maar biedt tevens een aangepaste behandeling aan voor de huid met couperose!  Heeft u interesse in deze behandeling of misschien wel een kuur?  Bel 0498/51.88.48 of mail naar info@bodyhealth.be

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *