40+: Wat gebeurd er met uw huid?

Hoe veranderd uw huid als 40+-er?

Naar mate we ouder worden, verminderd de celactiviteit.medik8 Dit zorgt ervoor dat de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden. U kan deze tekenen uitstellen & verminderen. Tegenwoordig vind u allerlei behandeling van botox tot facelift noem maar op… Maar het kan ook anders! Medik8 biedt u een anti-verouderingslijn aan die niet enkel de buitenkant mooi maken, maar vooral de cellen in de huid gaat aanpakken (het probleem dus) . Ze zijn ontworpen door een farmacoloog en gaan voor resultaat zonder agressie!

Hoe krijgen we rimpels? 

Vanaf de leeftijd van +/- 30 jaar komen de eerste tekenen van veroudering tot uiting, vanaf +/- 24 jaar vertraagt de werking van onze cellen in de huid.  Het is dus belangrijk om onze huid op jonge leeftijd al te wapenen tegen datgene dat komen zal. Slechts 20% is erfelijk, de overige 80% komt door invloeden van buitenaf, nl.: zon, luchtvervuiling, roken, alcohol, voeding,…  De vrije radicalen zijn de grootste boosdoener van huidveroudering!!!  (meer info hierover vind u in mijn blogs/youtubefilmpjes)

Tijdens je 40-er jaren: 

Als je goed op jezelf gepast hebt (en genetisch gezegend bent) dan zul je nog steeds een jong ogende huid hebben.  Maar, meer collageen & elastine gaan verloren in dit decennium, wat betekent dat uw huid minder veerkrachtig is en minder gemakkelijk terug veert.  Huidverzakkingen, dubbele kinnen en huidplooien zullen ontstaan.  Celvernieuwing vertraagt nog verder en rimpels worden mogelijk dieper.  Ook de eventuele opgelopen zonneschade wordt zichtbaar op het gezicht, handen en decolleté.

TIP: uw huidverzorgingsproducten moeten onderhand ant-verouderingsingrediënten bevatten en je moet je altijd beschermen tegen de zon.  Sterkere ingrediënten zijn nodig om hardnekkige problemen aan te pakken, zoals glycolzuur om te ontschilveren & egaliseren, vit A om te verjongen & SOD, een krachtig antioxidant voor rimpelverbetering & huidbescherming.

Wenst u correct advies?  Maak een afspraak voor een huidscan via info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *